• 3295
    gökmen özdemir'in vatan gazetesinde yayınladığı habere göre türk telekom arena'nın yollarının tamamlanması için başbakan ve spor bakanından randevu alamayan galatasaray yönetimi ali dürüst aracılığıyla ışın çelebi'yi aramış. bu konuda yardımcı olması istenmiş ancak işın çelebi inan kıraç'ı üyelikten atmazsanız birşey yapamam demiş.

    belli ki hükümet tarafından stad açılışının bedeli, eski yönetim tarafından da görevden alınmalarının bedelini galatasaray'a bu şekilde ödetmek için el birliği yapılmış. veya her ikisi de kendi hesabının peşine düşüp galatasaray'a bedel ödetmeye çalışıyor. eski yönetim zaten allah'tan bulmuş bulacağını onlara birşey demeye değmez. ama spor bakanlığının böyle bir davranış sergilemesi sözün bittiği yer..

    biz elmander , sabri derken ne kadar sinir bozucu şeyler dönüyor. siyasi mesaj vermek istemiyorum ama ben bunu unutmayacağım!

    bu arada haberin doğruluğunu sorgulayanlar için bir not, trt spor'da bu akşam ışın çelebi'yle yapılan telefon kaydı dinletildi, kendisine bunlar soruldu. hiç birini yalanlamadı. ayrıca gökmen özdemir'in ne kadar güvenilir biri olduğunu bilmeyenler için söyleyeyim; gökmen özdemir yalan haber yapmaz.

    http://haber.gazetevatan.com/...cilsin/402701/5/Spor
App Store'dan indirin Google Play'den alın