• 713
    oyun stili, paslaşması mükemmel ötesi olan futbol takımıdır.

    paslaşırken her pas atan adamın en az 3 alternatifi vardır.misal top puyolda olsun, onun alternatifleri pique, xavi,busquets.
    puyol xaviye attığı zamansa xavinin alternatifleri ise 11dir :) , çünkü bu adam her yere pas atabiliyor, insan üstü varlık bence messi değil xavi hernandezdir, neyse konuyu dağıtmayalım.

    top bir kişiye geçtiğinde takımdan 3 kişi hemen kendini açığa çıkartarak o kişinin rahatlamasını sağlıyorlar bu arada asıl kaçması gereken kişi markajdan kurtularak gitmesi gereken yere peşinde rakip olmadan gidiyor, o arada 4-5 pasla top o kaçan kişiye gelir o kişide pas atacağı kişileri bulur ceza sahası içine ya da yayına yollar topu ve yine bir yerlere kaçar, biz de mükemmel bir pozisyon izleriz.

    eğer rakip iyi yayılırsa sahaya defans kendi içinde top çevirir, rakibin konsantrasyonunu bozar ve ondan sonra da uygun anda ilerideki kişiye gönderir, sıkışan geri döner, ortam uygunsa ileri yollar, bu şekilde iyi yayılan rakipleri de ekarte ederler.

    bu takımda geri pasa tahammül edebiliyoruz çünkü bu geri pasların amacı kaçan kişiye kaçması için zaman kazandırmaktır, ancak bir bam üçlüsü ya da fenerbahçe'den de bir örnek verelim geri kalmasınlar :) selçuk şahin, christian baroni geri pas attığında ise önünde kaçan yoktur ki ona zaman kazandırsın, amaç sadece isabetli pas yüzdesini artırmaktır bu oyuncularda

    seyirci böylesi adamlara bu yüzden tahammül edemez.
    takım kontraatağa çıkarken geri pas atan adama sövmeyip ne yapsın der ve sonuna kadar haklıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın