• 57
    bir kaç iş birlikte yapılsa ya...

    1-şampiyonlar ligi: her sene katılsak, her sene para yağar. marka değerimiz artar, reklam gelirleri artar. sadece katılınca diyorum bak.

    2-tribüne taraftar çekmek: buradaki en önlenmesi gereken sorun bu. bir kaç madde de sıralayalım bunu.
    *giriş-çıkış problemleri* tezelden çözülse...
    *tribünlere kendini sevdirecek, şovunu yapacak, kendini 5 dk sahada görmek için bile stada seyirci çekecek oyuncu* getirilse...
    *her maçın soyut anılarına ek olarak, somut anı olabilicek kampanyalar düzenlense...(u: gittiği maçı unutturmayacak, anımsamasına yardımı dokunacak bir şey işte ne bileyim)

    3-gs store durumu içler acısı. acilen düzenlense, yeniden yapılansa... hangisinden başlayıyım bilemedim. tek hepsini anlatmak yerine en iyisi bir olayla özetleyeyim bu işi ben. siz gerekli mesajları alın.
    *doğum günümde babam saat almış 2. günü durdu. götürdük garantiye yolladılar.1.5 ayda geldi, bu süre hesabına hiç girmeyeceğim. sorunu pili bitmesiymiş. neymiş tezgah pili kullanıyorlarmış zaten bitik oluyormuş. bu kadar mı? tabiki hayır. 1 hafta sonra bozuldu 2 ay da öyle geçti. oldu bizim hediye karın ağrısı. yetkili birine ulaşayım dedim ulaşana kadar ki her basamak acı çektirdi. sonunda ulaştım neyse ki insaflı çıktı da sorunsuzunu yolladı şimdi tıkır tıkır.
    *ek olarak çeşitli aksesuar ürünler satışa sunulabilir. buna yukarda belirttiğim somut anılar kavramı da dahil edilebilir.

    4-gs bonus ve taraftar kartın reklamı yapılsa...
    *ben herkese ulaştığını veya anlam ve önemini yeterince kişinin anladığını düşünmüyorum. çevremde bu şekilde galatasaraylı bir çok insan var.

    5-oyunculara verilen paralar içinde büyük ziyanlar var. şuna çok para veriliyor eleştirilerinden ziyade hak edene istediği para verilmesinin taraftarıyım. herkes öyle aslında. örnekle sabit: felipe melo. kimse maaşını konuşmuyor artık. ama g. zan'nın 4'te 1lik maaşının konuşulmadığı gün yok. bunların önüne geçilse...
App Store'dan indirin Google Play'den alın