• 34
    - aziz yıldırım baskılı tuvalet kağıdı çıkarmak
    - görüntülü pisuvar ve klozet sistemi yapmak, atılacak jeton ile seçilecek kişinin ağzı açık bir şekilde pisuvarda veya klozette resminin yer alması ve işimiz bitinceye kadar resmin orda kalması. küçük 1 tl, büyük 2 tl olabilir mesela. http://www.itusozluk.com/...volkan+demirel/93501 örneğin resim olarak bu seçilebilir. *
    - bebeklerin izlemesi için sadece reklamlardan oluşan bir cd yapmak, reklamların arasına kısa galatasaray marşları ve eski golleri eklemek. bütün ebeveynlerin kapışa kapışa alacağı bu cd, aynı zamanda ileriki yıllarda takımımıza yeni taraftarlar katacaktır. (tecrübe ile sabittir, oğlum 2,5 yaşında galatasaray marşlarını ezbere biliyor)
    - en çok tüketilen mallar ile marka çalışması yapmak, örneğin bir akaryakıt markası ile anlaşma yaparak galatasaray taraftarlarına belli indirimler sağlamak, ürünün adını örneğin cimbom dizel yapmak, 100 tl üzeri akaryakıt alımlarına taraftar ürünleri dağıtmak. istasyonlarda pompacılar formalar ile çalışsınlar mesela.
    - futbolcuların el ve ayak izlerinin yer aldığı ve kendileri tarafından imzalanan çamur tabletler hazırlamak. hollywood şöhret sokağındaki yıldızlı el izleri gibi yani, ama bunlar çerçeveletip duvarlara asabileceğimiz şekilde olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın