• 33
    üst katları bilmem de, gs pazarlama hakkında edebilecek iki kelamım var.

    - gs tv; ücretsiz oldu, daha fazla izleyiciye ulaştı. bazen hagi'yi, kral hakan'ı, arif'i, ergün'ü, ümit'i, tugay'ı, hasan'ı yıllar sonra izletiyor bize sağolsun. fakat ayhan'lı, mehmet güven'li, barış'lı, orhan'lı, cihan'lı galatasaray maçlarından ziyade, prekazi'li, simovic'li, tanju'lu, kubilay'lı lig maçlarını arşivine katarsa daha fazla izlenir diye tahmin ediyorum. hatta imkanı varsa, tümü çekilmişse, metin'li ya da fatih'li maçlar daha fazla ilgi çekici olabilir. ayrıca diyeceksiniz ki, '' ulan kel! hasan ile kral, artık izlemek istemediğin sezonlarda da oynadı. '' fakat demek istediğim o değil, anladın sen. eğer durum bahsettiğim gibi olursa kanalımızın izlenebilirlik oranı artar, günde 827363 defa dönen elmander'li gs bonus reklamından daha fazla reklam alır, daha fazla kazandırabilir. ayrıca merak ederim; digitürk'ü olmayan, şu çarkın içine girmek istemeyen galatasaray taraftarı ne yapacak? '' link yassah amına koyayım, öte dur. '' tamam çekildim ben kenara. takımımı ntvspor'dan, rıdvan'dan takibe devam.

    - '' gs bonus; kartı olmayan taraftar öncelikli bilet alamaz, dolayısıyla 150 tl'den aşağıya maç izleyemez. '' düşüncesi yerine, taraftarı maça çekebilecek transfer ya da sami yen arena'da düzenleme* gerçekleştir.

    - gs store'a nereden başlasam bilemiyorum. 200 tl üzeri alışveriş yapan taraftara inter forması(u: bir sakıncası yoksa götüne koyayım verdiğiniz inter formasının da, zihniyetinizin de) vermek yerine, 16 tl'lik forma baskı bedelinin ücretsiz olması daha mantıklı olabilir. olmadı mı? bebeğini henüz kucağına almış galatasaraylı bir babanın internetten verdiği sarı-kırmızı zıbın siparişinin, bebeğin giyemeyecek bedene gelmesinden sonra eline ulaşması önlenebilir. yine mi olmadı? 3 hafta sonraki maç için forma siparişi verip de çok daha sonra formasını üzerine geçiren ya da siparişi eksik gelen taraftarın üzüntüsü önlenebilir. hala olmadı mı? taraftarın store'dan aldığı suluğun, kalemin, ayakkabının, terliğin, çantanın, tişörtün ya da şortun, daha henüz satın almışken elinde paramparça olması, daha kaliteli bir firmalarla anlaşılması suretiyle en baştan çözülebilir. daha fazla çeşit mi? geçtim la ben ondan. galatasaray'ı tanıyan satış elemanı mı? la bi git. ayrıca içimde kalmasın, bir önceki sezonda transfer edilen karpuzcunun parası çıksın diye yemeğimden kesip aldığım parfüm götüm gibi kokuyor, bil lan bunu.

    - gsmobile; sevgilime attığım, gayet masumca olan ''seni seviyorum.'' mesajını ulaştır yeter. '' gsmobile ile ne ilgisi var amk? '' mı diyorsun? bu işi becerebilen operatörlerle anlaş.

    - gs dergisi; ali sami bey'i, baba gündüz'ü, metin'i, coşkun özarı'yı, özhan abi'yi* sadece ölüm yıl dönümlerinde değil, her gün, her sayı anımsa, biz çömez galatasaray'lılara da kavrat. her sayı eskileri kapsayan bulmacalar çıkıyor. bir sayfa az reklam al, bir sayfa fazla bulmaca yayımla. öğret, öğretmeye alıştır galatasaray'ı, galatasaray'lı büyükleri, galatasarayı'mın kültürünü.

    ben galatasaray taraftarıyım. sarı-kırmızı ile yatar, sarı-kırmızı ile kalkarım. sana para kazandırdığını bildiğim için, üzerinde galatasaray arması olan kalemimi, silgimi ve kalemliğimi, bir sürü orospu çocuğunun '' haha çocuk musun lan sen? '' bakışları altında, eşşek kadar adam olduğum halde okuduğum üniversitede gururla, şevkle kullanırım.

    biliyorum amına koyayım, hissediyorum. aynı sarı-kırmızı kalemi satın alıp, utandığından değil, sadece kıyamadığından kullanamayan galatasaray aşığı nice insanlar da var. ben bunları düşünürken, senin benim için kılını kıpırdatmaman..

    lan var ya, yemin ederim sen umrumda değilsin. sana rağmen ben sana para kazandıracağım. sarı-kırmızı ile yatıp, sarı-kırmızı ile kalkmaya devam edeceğim. milyonlarca taraftarından biri olduğumu bilirim. dikkate alınmayacağımı da bilirim. ama belki ben sana örnek olurum, kim bilir?

    içimde ukdedir; (gbkz: bu ne ya, her sene bir orospu rengi forma! galatasaray forması nerede amına koyayım?)
App Store'dan indirin Google Play'den alın