resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 2057
    servet çok yavaştır.10-15 metre arkasındaki rakip depar atar ve servet de kendi halinde koşuyorken topu önünden alır,kalecimizle karşı karşıya kalır,kalemizde gereksiz yere gol pozisyonu olur.

    top tekniği zayıftır.defanstan oyun kurmayı bırak,beklere bile pas vermeye cesaret edemez bazen.kaleciye oynar...

    kafa topuna iyi çıkar denir,yan toptan yediğimiz golün haddi hesabı yoktur.onun attığı gollerse genelde şanstır.attığından fazlasını kaçırır.

    servet,defansın ortasında ne zaman patlayacağı belli olmayan bir bombadır.geçen sezon* deplasmandaki trabzonspor maçında takım mükemmel,sadece gol bulamamışız.top defansımıza(!) geliyor,servet'e...taca ya da kornere atabilecekken fiziğini kullanıp topun auta çıkmasını sağlayacaktı güya.böyle kaybettiği kaçıncı top bilmem.engin baytar kaptı ve gol yedik.buradan fiziğini de iyi kullanamadığını anlıyoruz.o golden sonra kahrolmuştu tüm takım,yenildik sonunda da...

    ankaragücü maçında yaptıklarından sonra affedilir bir tarafı kalmamıştı ama yerli kontenjanından hâlâ oynuyor.**

    samsunspor maçında oynayamadı,iyi ki de oynayamadı.** defansı ujfa müthiş idare etti.çoğunluğun aksine gökhan zan'ı da beğendim o maçta.servet'e göre hamleleri daha yerinde,gökhan veya servet'ten birini seç deseler,gökhan zan derim;net.defansa top geldiğinde çok fazla panik olmadım yani.

    bugün yine * oynamayacakmış servet.bu güzel haber,fatih hoca'ya defansı yeniden şekillendirmesi için fırsat.umarım servet'e güvenip yola çıkmayız,çünkü güvenirsek eğer yarı yolda kalırız...
App Store'dan indirin Google Play'den alın