resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 2027
    eğer bir takımın defans lideri servet ise o takımdan hayır beklemeyin. servet, iyi bir komutanın yanında iyi bir asker olabilir ama haddini bildiği sürece.

    servet'in iyi olduğu dönemlerde defansta hep ikinci hatta üçüncü adamdı. geçen sezon lucas neill'i birinci adam olarak kabul etmiş olsaydı liderlik rolünü geliştirebilirdi. ama o lucas'ı dışlayıp kendisi lider olmak istedi. sonuç ise tarihin en kötü sezonu.

    bu arada korner kullandığımızda mümkünse servet çetin ileri çıkmasın. yada çıkıyorsa ortalar ona yapılmasın. 100 tane kafa vuruyor hepsi auta gidiyor. gelen ortaya kafa vurmak maharet değil o topa etkili vurabilmek maharet. servet'in ayağının yanısıra kafasını da tornacıda düzelttirmek lazım.

    son olarak takımın eskilerinden biri olduğundan bundan sonra defansı liderliğini vermeye yanaşmayacaktır. bu da bizim için tehlikedir. bu yüzden devre arasında hemen gönderilmelidir. gerçi şimdi bir şansı var. yanında ujfalusi gibi gerçek bir komutan var. onun emrine girerse belki yeniden bu taraftarın gözüne girebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın