resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 2008
    kendisini savunan renkdaşlarımı görünce, onlarla aynı takımın renklerini benimsediğim için kendimden utandım yemin ediyorum.

    servet'in frank rijkaard ile arası neden bozuktu? çünkü servet ile rijkaard'ın kafası uyuşmuyordu. rijkaard, bir stoperden topu ileri doğru kontrollü biçimde çıkartmasını ister. servet'in kafasında ise böyle bir şey yoktur. ne oyun zekası ne de yeteneği pas yapmaya, futbol oynamaya müsait değil. servet çok güzel fiziğini kullanır, başka yaptığı bir şey yok. servet milli takım oyuncusu dediğinizi duyar gibiyim. sanki milli takımın defansı da çok iyiymiş gibi. euro 2008'de en çok gol yiyen takım türkiye idi. bu takımın stoperlerinden bir tanesi de servet.

    rijkaard gitmişte acımız bunun yüzündenmişte...rijkaard gideli aylar oluyor geçti gitti o tren. istiyorsanız ankaragücü maçının tekrarını açıp izlersiniz, bir defans oyuncusu önündeki topu gördüğü halde müdahale etme gereği duymuyorsa ya maçı satıyordur ya da topla ilişkisi inşaat amelelerinden farksızdır. canı istemediğinde takıma nasıl bilerek gol yedirdiğini ben gözümle gördüm, göremeyenler varsa kendi problemleridir.

    oturun son 3 yıldır galatasaray'ın yediği tüm golleri izleyin. %80'inde servet'in hatası var. bir defans oyuncusunun takımına gol yedirmesi için rakibe hatalı pas vermesine, adam kaçırmasına gerek yok. profesyonel gözle izlerseniz servet'in ölümcül 5 hatasını görebilirsiniz. rakibin pozisyonunun başlangıcından itibaren servet'i gözlemle;

    1- yanlış yer tutuyor, içgüdü diye birşey yok o yüzden devamlı rakibi kaçırıyor.
    2- ağır, hızlı bir forvet oyuncusu servet'i çarşıya pazara gönderiyor.*
    3- son müdahale neredeyse yok. rakibin önüne düşen toplara yada şut durumundaki toplara ayağını, vücudunu sokamııyor.
    4- oyun zekası sıfır.
    5- o boyda, fizikte olmasına rağmen her maçta yan top-duran toptan gol yiyoruz.

    istikrarlı ve fiziği kuvvetli olabilir. maç içerisinde çok kritik hatalar yapması, hatta ağır bir stoper olması da cabası. galatasaray'a daha iyi stoperler lazım. yenen gollerin yükümlülüğünü tek bir adama kesmek doğru değil. ancak şu ana dek yaptığı hatalara göz yummanın da mümkünatı yok.

    artık galatasaray futbol takımı ile yolları ayrılmalıdır. batı avrupa'da belçika jupiler ligi'nde rahat ilk 11 çıkabilir. doğu avrupa'da ise ruslar'ın kapısı açık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın