aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 3664
    bu sözlükteki yalama kültürü yüzünden soğuduğum adamdır.

    seviyorum arkadaş kewell'ı adam gibi adam, sahadayken iyi topçu evet. görmedik mi gördük. inkar mı ettik kesinlikle hayır. ama bel bağladığımız oyuncuydu ve sürekli sakatlanmasıyla bizde verimli olamadı. yapamadı yani. ha gönül isterdi ki her maç oynasın iyi oynasın ama olmadı. kewell'ı daha önce göndermeliydik ve bunun sebebi de lanet, yabancı kontenjanıdır, fakat yapmadık daha doğru hamleler yapabilecekken forvetsiz falan kaldık sıçtık.

    ha gamsız ifadesi benim için son derece yanlıştır, fakat bize tff süper kupası dışında bir şey kazandırmamış bir adamın taşaklarına ölen insanları gördükçe soğuyorum. yahu elin adamını alkışlar kendi adamınızı satarsınız. bu ülkenin kaotik yapısında yetişmiş futbolcuların ruh halini hesaba katmazsınız. elin adamı gelir beş yıllık topçumuzdan daha fazla göt yalamasına maruz kalır. e bizim adamlarımız da küser haliyle arkadaş. hani en azından darılır.

    çok profesyonellik görmek istiyorsanız gidin basket seyredin. kulüp takımı milli takım fark etmiyor çatır çatır oynuyorlar. ama futbolcularımız öyle değil. en ufak olaylarda götü başı oynuyor adamların. ve biz de sezonun yarısında yatan adamların ismiyle kendimizi yırttıkça neyi ispatlayacağız onun merakındayım. yazık gerçekten. efendice davranmak efendice çiçekle uğurlamak çok mu zordu çığırtkanlık yaparak herkesi tiksindirmek yerine?

    overrated olmayan adamı kafamıza kaka kaka overrated yaptınız futbol tanrısı ettiniz başımıza. suç bizim arkadaş işte. şimdi de riera gelir beğenilmez. yok yıldız gelmemiş de ebesinin nikahı da...

    çok dağıldı konu ama yeter artık gitti adam seviniyorum en çok bu kewellmania'cı arkadaşların seslerinin kesilmesi yüzünden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın