resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:NK Celje
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 135
    google veya wikipedia ya bakmadan, $öyle bir 10-15 saniye dü$ündükten sonra, galatasaray da oynayacak ilk ispanyoldur diyorum. yaniliyorsam, a$agidaki, abi falanca oynami$ti daha önce falan türü entryler için $imdiden te$ekkürler. önceki satirlarda ispanyol ve ingilizler için, türkiye de oynayamiyorlar yazilmi$. bence oynayamiyorlar degil, oynatamiyoruz. daha dogrusu, bize gelen kalburüstü ingilizler ve ispanyollar top oynamaya gelmiyorlar, digerlerini de zaten biz getiremiyoruz. 2. sinif bir reyes i bile getiremedik. yillar yili piresgillerden morientes diye agladik durduk, getiremedik.

    hagi den sonra bir tane yildiz geldimi türkiyeye? anelka geldi diyeceksiniz. ee, geldi de oynayabildimi? hayir! ha, bir de ribery vardi, o da bizden gittikten sonra yildiz oldu. bizde geldinde henüz parlamami$ti.

    neyse, sadete gelelim. öncelikle riera ya ho$geldin diyorum. umarim bir çok ba$ariya imza atar. ya$i biraz ilerlemi$ olsa da, kewell in bize geldigi ya$ta a$agi yukari. kewell in ilk yillari gibi oynasa yeter.

    gelelim neden 4 yilli sözle$me. öncelikle bu adamin piyasasi var. bizde iyi performans gösterdiginde belki de tekrardan milli takima seçilecek. diger yandan bu yili $ampiyon bitirip önümüzdeki yil $ampiyonlar ligine katildigimizda, tüm takim ile birlikte tabii ki riera da avrupa kupalarinda boy gösterecektir. dedigim gibi, piyasasi olan bir futbolcu, sönük duran ve tekrardan parlamaya hazir bir yildiz. $imdi sen bu adama kalkip 2 yillik sözle$me imzalatirsan 2 sene sonra tam parladigi dönemde, bonservissiz alir ba$ini istedigi kulübe gider. fakat, parladigi bir dönemde transfer teklifi aldiginda hala kulübü ile 2 yil sözle$mesi sürdügünü dü$ünür isek, sana ödenecek bedelin miktari artar hali ile.

    sonuç: transfer teklifi gelen futbolcunu sözle$me süresi bonsveris bedelini belirlemede cok önemli bir kriterdir. gelsin, $ampiyon olmamiz için elinden geleni yapsin, kalmak isterse bizimle olur, ba$aridan ba$ariya ko$ariz, gitmek ister ise de, iyi para verirler ise satar, daha iyisini aliriz.

    fakat en önemlisi, bienvenido albert, ho$geldin diyorm sana! canini di$ine tak, o formayi terin ile sirimsiklam yap, o bile yeter!
App Store'dan indirin Google Play'den alın