• 1137
    2011 - 2012 transfer sezonuna ilişkin "yıldız" temalı vaatlerini yerine getiremeyen yönetimdir. yıldız manyağı değilim ama madem söz verdin ve ardayı satıp 12m'i kasana koydun, şöyle güzel bir transfer yapabilirdin. neyse.

    bugün-hemen-şimdi çok iyi bir scout ekibi kurmalı ve transfer piyasasına hakim olmalıdır. gerekiyorsa yurt dışından profesyoneller getirilsin, hatta portoya elindeki scoutları için bonservis önerilsin, hiç önemli değil. ama bir şekilde nerde kim kaç paraya nereye gidiyor muhakkak haberi olmalıdır hem teknik kadronun, hem de yönetimin.

    ivan rakitiç, wright phillips, atila turan gibi isimler neredeyse bedavaya transfer oldular bu sene *. diego capel, sergio romero, scott parker, martin cacares, ömer toprak vs. vs. bu liste uzayıp gider. saydığım isimlere ödenen bonservisler kalitelerine bakılacak olursa çok komik miktarlar. biz de önümüze gelene 7-8m teklif ediyoruz.

    murat ceylan diye bir adam var, geleceği gayet parlaktı. gaziantepspor gibi oyuncu satışı konusunda beşiktaşın da yardımıyla tez konusu olmuş bir kulüp ve bu kulüp murat ceylan gibi oyuncuyu adnan sezginin idareci olduğu samsunspora veriyor. samsunspor 4-5m gibi miktarları şak diye veremeyeceğine göre bu transfer çok daha cüzi bir miktara gerçekleşti. biz de orta saha diye yırtınıyoruz. bu anda scout ekibimizin ünal aysal ve fatih terime "böyle böyle beyler isterseniz harekete geçin adam bedavaya gidiyor" demesi gerekiyor ama bizim scout anlayışımız çok farklı sanırım ki bu tür isimleri takip eden yok.

    sözün özü gerçekten futbolu profesyonelce yönetmek istiyorlarsa şu scout olayına harbi harbi el atsınlar. transfer piyasasında bedavaya kapılan oyuncular can sıkıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın