• 3973
    yıllardır niçin kaliteli yerli futbolcu almak istemediğini ve sadece bedava olan türkleri aldığını bilemediğim takımım.

    bu sene bedava alınan türkler (bkz: selçuk inan), (bkz: ceyhun gülselam) ve neredeyse bedava olan (bkz: engin baytar) tamam bunlara lafım yok. fakat stoper mevkisine, sol beke, ortasahaya ve forvete niçin alternatif olarak kaliteli türkler düşünülmez? yerlilere geldi mi çok para verilmezmiş..yabancılar top oynuyo da türkler napıyo?yıllardır kalitesiz yerlilerden çekiyoruz ama bunu görmezden gelmeye devam ediyoruz.

    peki soruyorum o zaman, ilk 11de 6 yabancı oynayacak da, diğer 5i de türk olmayacak mı? hani nerede alternatifli türklerimiz? servet, gökhan, hakan balta, ayhan..bunlar hiç kimsenin tümüyle içine sinen adamlar değiller. hatta bazen sabri bile saç baş yolduruyor. kazım deseniz bu kadroya göre iyi ama aslında o da yetersiz. aydın ve emre çolak mı? maalesef olmaz. yeni gelen selçuk on numara adam. ceyhun trabzonda bile yedekti. engin kapalı kutu. yektaya bence şans verilmeli. ama sanki fatih terim onu da düşünmüyor gibi. ve hata yapıyor.

    bütün bunların ışığında niçin türkiyeden veya yurtdışındaki gurbetçilerden yerli oyuncular almaya çalışmıyoruz? evet arda gibisi yok. ama gibisi olmazda en azından eldekilere göre iş yapabilecek olanı olur. yiğit olur, gökhan süzen olur, serdar aziz olur, serdar kesimal olurdu, alper olur...vs. fatih terim istese gelecek vaadedecek adamlar buldururdu. bu ülkede hiç mi kaliteli oyuncu yok? yada kaliteli oyuncuları bulacak hiç mi gözlemci yok? niçin kadromuzda iş yapmayacağı belli olan yerlilerle yola devam ediyoruz. yerli kalitemiz niçin hala yerlerde?

    yabancı tabiki alalım ama yerli de almamız şart..

    yerli konusundan bağımsız ve hatta bağımlı olarak da;

    bu takımın hücum gücü mevcut koşullarda çok ama çok zayıftır. üstüne basa basa söylüyorum. mevcut kadro gol pozisyonuna girmekte zorlanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın