• 3965
    mevcut durumda deli gibi transferlere ihtiyacı olduğu halde niçin hala transfer yapmadığını anlamadığım takımımdır. arda gibi takımın ofans gücünün yarısı gitmiş yeri hala doldurulmamışken neden hala bekliyoruz?

    podolski, forlan, drogba, fabiano, reyes vs. hepsi kendini kanıtlamış süper futbolcular evet. ama madem olmuyor neden başka alternatiflere yönelmiyoruz? avrupada artık takımlar illa da isimli futbolcular almıyorlar. genç ve yetenekli birsürü futbolcu var. ve her geçen gün de ismi duyulmamış adamlar büyük klüplere gidip harikalar yaratıyorlar. o zaman biz niçin ısrarla hala drogba, forlan gibi ünlü ve pahalı isimlere yöneliyoruz? yeni forlanlar drogbalar da var. madem olmuyor beklemenin bir manası yok.

    dünyada bir sürü yetenekli sol açık, forvet oyuncusu var. fatih terim seçer istediği oyun tarzını, biz de bu tarza uygun adamları almaya çalışırız. peki soruyorum sizlere; forlan, drogba, podolski, luis fabiano, adebayor..bu oyuncular hangi futbolcu özellikleriyle benzeşiyorlar? cevap: hiçbir özellikleri benzemiyor. benzeyen tek şey ünlü ve kendini ispat etmiş kaliteli futbolcular olmaları. yani tribünleri dolduracak adam olmaları.

    bu tarz adamlara alternatif olabilecek çok daha ucuz olan onlarca kaliteli futbolcu var emin olun. bana kalırsa gereksiz yere zaman kaybediyoruz. umarım sonunda doğru adamlar gelir de, umut dolu bu sezonumuzda herşey güzel olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın