2011-12 Hazırlık Maçı
23:30 Santiago Bernabeu
2 - 1
  • 227
    iyi maç oldu.özellikle ilk 20 dakika koca real madrid'i seyircisinin önünde rezil ettik desem abartı olmaz herhalde. he sonrasında adamlar top göstermedi uzun süre ama o da olacak real madrid bu. ronaldo,kaka bilmemne. 1 haftaya neymar bile eklenecek. o statta seyircisinin önünde 3-0 yenmemizi beklemiyordunuz herhalde. daha geçen hafta barcelona yenemedi bu takımı, 2-2'yi zor kurtardı. dolayısıyla şu aşamada çok memnunum takımdan. ama şimdiden siktirgit be güzel kardeşim diyeceğim adamlar kendini belli ediyor. özellikle çağlar birinci çok sırıtıyor takımda. bu sınıfın adamı değil. o açık. gökhan zan da aynı şekilde. ama takımın kalanı çok iyi bence. özellikle yabancılar cuk oturmuş. podolski de geldiğinde şaha kalkar bu takım.
    podolski'nin gelişiyle kazım sağa, eboue sağ beke, ujfalusi stopere, gökhan zana kenara, fatih hoca da bazı inatlarından kurtulmak için birkaç günlüğüne psikoterapiste gittimiydi şukela olur bu takım.
    not: engin seni sevmedim oğlum. suratında bi hinlik var, çözemedim. az sonra bi bok yiyecem de takımın anasını s...cem dermiş gibi bakıyosun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın