resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Sol Kanat
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 185
    http://www.youtube.com/watch?v=jiTIzP1hSI4

    podolski'yi gerek bayern öncesi köln kariyerinde, gerekse bayern münih kariyerinde fazlaca izleme şansı bulmuştum. altyapısında yetiştiği köln gibi bir takımda ortaya koyduğu performans ile köln'ü 2004-05 sezonunda bundesliga'ya çıkarmış, sonraki bundesliga sezonunun ardından ise bayern münih'e transfer olmuştu. ki bayern münih'in lig içerisinde rakip takımların kadrolarındaki sivrilen oyuncuları kapmaya yönelik bir transfer politikası olduğunu biliyoruz. (bkz: mario gomez)(bkz: miroslav klose)(bkz: manuel neuer)(bkz: ivica olic)*

    yukarıdaki videoda da köln ile geride bıraktığı 2010-11 sezonunda attığı gollerin görüntüleri var. burada dikkat çekmek istediğim nokta podolski'nin pozisyon alma bilgisi. birkaç golde izleyenlerin gözüne çarpacağı üzere pozisyon içerisinde yer değiştiriyor, golü en rahat yapabileceği pozisyonu alıyor ve golünü yapıyor. ayrıca sol ayağı öldürür, sağ ayağı süründürür desem tam üstüne basmış olurum sanırım. forvet olarak da oynayabilmesine rağmen sol açıkta inside forward diye tabir edeceğimiz pozisyonda oynaması kendisinden alacağımız verimi arttıracaktır hiç şüphesiz.

    forlan ve keita'dan sonra umarım görüşmelerin sonuçsuz kaldığı bir oyuncu olmaz. transferi resmiyet kazanırsa daha detaylı bir yazı da yazarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın