resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2832
    sabah sabah yine düştü aklıma. ne efsaneliği, ne futbolculuğu ne de hagi sana 40 metreden bir çakar; nereye koyacağını bilemezsin o istatistikleri değil aklıma gelen bu sabah. kimsenin beğenmediği teknik direktörlüğünden bahsedeceğim. 3 maç var aklımda geçmiş yıldan kalan.
    (bkz: 23 ocak 2011 galatasaray sivasspor maçı)
    (bkz: 19 şubat 2011 galatasaray bucaspor maçı)
    (bkz: 13 mart 2011 ankaragücü galatasaray maçı)

    sivas maçında, arena'daki ilk maçımızda, servet atmıştı hani takımın galibiyet golünü.
    --- alıntı ---
    bugün servet'in attığı golde asisti yapan efsanedir. barış mı zannettin?
    servet defansta oyun kurmaya çalışırken "çık servet çık" şeklinde bir işaret yaptı servet'e. servet topla orta alanı geçti, pasını aktardı, sonra ceza sahasına doğru yöneldi. bir anda topu önünde bulunca da topu ağlarla buluşturdu.
    --- alıntı ---
    maçtan önce servet'e sık sık ileri çık diye de tembih etmiş. servet de kendinden beklenmeyen bir şekilde hocasının sözünü dinledi ve arena'daki ilk golün sahibi olup hepimizin kalbini yaralamıştı.

    ikincisi buca maçı. ilk yarı 0-0 bitiyor. ikinci yarı takımlar sahaya çıkacakken lig tv çıkış tünelini gösteriyor. diğer futbolcular sahaya çıkmayı beklerken hagi culio'yu kolunun altına almış harıl harıl bir şeyler anlatıyordu. ahanda hagi culio'ya el verdi demiştim. maçın ikinci yarısında culio takımın tek golünü attı galibiyet geldi.

    üçüncüsü de ankaragücü maçı. bu maç tribündeydim ikinci yarı sahaya çıktıklarında hagi bu sefer de pino'yu kolunun altına almış ona bir şeyler söylüyordu. bunu görünce aklıma buca maçındaki culio gelmiş, yanımdakilere pino'nun golü var söylüyorum şimdiden demiştim. ve bizim adımıza ligin en güzel gollerinden biri olan golü atmıştı pino, müthiş füzesi bizi 2-1 öne geçirmişti ama maçın sonunda yediğimiz 2 golle 3-2 mağlup ayrılmıştık.

    benim hatrımda kalanlar bunlar. hagi gerçekten bizi mahvetmiş değil mi. aa evet canım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın