• 7
    en iyi arkadasimi gaza getirememden dolayi, stadda izleyemedigim, ayni arkadasimin gaziyla "anadolu hisari'nda cok nezih bir yer var" diye bahcesehir'den kalkip taa anadolu hisari'na gidip mac sonunda olumden dondugumuz karsilasmadir.
    (bkz: sozluge ani anlatmak)
    2 saat yol gittikten sonra (gbkz; nezih) yerin aslinda anadolu hisari spor klubu lokali oldugunu ogrendim. resmen prefabrik ve ve alcak tavanli bir yer ve icerisi silme fenerbahceli dolu. ortak payeleri sarhos ve fenerbahceli olmak olan bu insan azmanlarinin arasinda 2 genc biz ve yanimiza sonradan gelen kisiyle kalabalik mekandaki galatasaray nufusu 3 idi. zaten cok tepkili, bagirarak cagirarak mac seyreden bunyem 4. dakikada gelen golle iyice cosmustur. iceride ki fenerbahceliler ise macin bitmesine daha var diye seslerini cikartmamakta;benim ise, bir yandan bagirirken diger yandan da -cok afedersiniz- gotum 3.5 atmaktadir. ortam gerildigi dakikalarda susarak dikkatleri cok ustaca bir sekilde ustumden atmaktayimdir. gelen fenerbahce goluyle icerinin yikilacak gibi olmasi, ustuste biralarin acilmasiyla icerideki fenerbahceliler daha cok sarhos olurken biz ise efkarlara gark olmaktayiz. macin sonlarina dogru yanimizda dogru fitifiti efektiyle gelen galatasarayli 3. sahis hayatimizi degistireceginin farkinda degildir. cikan kirmizi kartlarla ortam inanilmaz gerilmistir. en ufak bir tahrik, benim inekte dos insan da ise gogus olarak bilinen bolgede bicak yaralarina sebebiyet vericektir. gene de kan deli akar ve 90+2 de gelen umit karan goluyle deliye doneriz. ve hersey o dakika da baslar.
    sarhosluktan ayakta duramayan fenerbahceli bir insan azmani, mekanin ortasina yuruyerek gelir sandalyeleri rasgele firlatmaya baslar ve ceketinden bicagini gosterir. kimse sesini cikaramaz cunku adamin gozu donmus ve birilerine dalmaya/bicaklamaya yer aramaktadir. o sirada yanimizda bulunan 3. galatasarayli birseyler soyler. bir anda "anamiza kufretti lan, ne bagriyorsun ibine" gibi tepkilerle karsilasan adam macin gaziyla (gbkz: ne var lan bagiramazmiyim?) der. etrafini saran fenerliler tarafindan dayak yemeye baslayan icerideki 3. galatasarayliya yardim etmek soz konusu bile degildir cunku kalabalik guruhun gozunde zaten sonraki kurbanlar 2 genc galatasaraylidir. cikan karambolde iceride ne masa ne sandalye kalir. o sirada abi cok nezih bir yer var anadolu hisari'nda diyen arkadasim abi cam acik gel kacalim der ve hayatimizi kacarak kurtaririz.
    simdi ne istanbul'dan 2000 km uzaktayken bile ne zaman mac olsa bu olay yadedilir. gulunur.

    bu da boyle bir animdir iste.
App Store'dan indirin Google Play'den alın