• 21
    sevgili arda;
    canımız ciğerimizsin, başımızın tacısın, taraftarlığından şüphemiz yok. çok iyi bir futbolcusun, gençsin, istikbalin çok açık. bu minvalde; kimsenin sana "vay efendim bizi sattı, vay efendim şu durumda bıraktı gitti" deme hakkı yok. diyemez. gitmek en doğal hakkın.

    orada açıklamalar yaptın yeni takımınla ilgili, hakkındır, yeni bir ortamdasın, ekmek kazanıyorsun, kendini sevdirmek zorundasın. ya da gerçekten atletico madrid'i çok çok seviyordun, belki galatasaray'dan da fazla. kimse seni sorgulayamaz, kimsenin bunu sorgulamaya hakkı yok. başın dik olsun güzel kardeşim.

    ha ama bak, yarın birgün işler ters gitti, beklenen performansı gösteremedin emre abin gibi, hakan abin gibi. herkes tugay abin gibi olacak diye bir kural yok. diyelim gösteremedin, döndün. başımızın üstünde yerin var. evladımızsın. ya da emeklilik yaşın geldi, son sezonlarını ülkende geçirmek istedin, geleceksin tabi, burası senin yuvan.

    ha ama, o zaman geldiğinde dersen ki; "ben bu takımın evladıydım, az ilgi var, efsane olmam gerek" o zaman ağır konuşuruz işte. o hakkın bitti. bunu kabullen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın