resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5615
    bi de bu çıktı anasını satayım en ufak şikayetimiz sallamak olarak niteleniyor allah muhafaza 2-3 gol atsa ne anamız kalıcak burda ne bacımız. ulan ufak tefek istisnalar dışında zaten kimsenin oyununa hayatına lafı yok olm nerenizle okuyosunuz şu yazılanları? biliyorum uzun yazıyor herkes ama kı.ınızı kırıp okuyun bi ne yazmış insanlar. ya da dur dur özet geçeyim ben neye "salladığımızı".

    - arda'nın gidişine gittiği takıma kimsenin lafı yok. adam 2 senedir prangalarla oynuyor zaten gülümsemesini görünce millet kapak takar olmuştu birbirine. ama ağustos'un onunda hazırlık maçlarına çıkıp transfer sezonunun yarısını geçirtip tüm taktiği üzerine göre kurdurduktan sonra s.ktirip gidecek kalibrede futbolcu değil arda. tahtaya ilk yazılacak adam lan bu. bu kadar şanın şöhretin varsa da bi zahmet şu kadar sorumluluğun olsun takıma karşı. bak taraftarı olduğun takım falan demiyorum geç onları oynadığın takım sadece. atletico madridin de değişmez oyuncusu olursa* aynı naneyi orada da yiyemezsin.

    - ikincisi ve benim için en önemlisi o uğursuz tosunun adını ağzından düşürmemesi. bak s.ktirdin gittin onu bile hazmederiz ama emre abim de emre abim diye saçma sapan ortaköyde yaptığın vedada bik bik etmeni hazmedemeyiz. ben hazmetmem abi. arkadaşın olsun ev arkadaşın olsun isterse manevi babam de zerre laf edersem adam değilim. ama yıllardır olup olmadık her ortamda şunu dile getirdiği yetmezmiş gibi defolup giderken gene abim diyo. olm ben o toplantıyı izlemek için ağlayarak oturanları biliyorum ne manası var mendeburun adını zikretmeye. ne yaptığın kimsenin umrunda değil arda efendi ama gözümüze soka soka yıllarca acun abi emre abi rıdvan abi diye konuşma işte bari vedanda yapma.

    -başarılarınla gurur duyarım kardeşim ama içim hoş olmaz. nuri şahinle mesut özille ne kadar gurur duyuyorsam mehmet topalla nasıl gurur duyuyorsam bir gram farklısını hissetmem. arda turan galatasarayda oynamış futbolcudur benim için.

    not: iyi ki kısa yazdım amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın