resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5605
    gerçekten galatasaray'ı seviyor bu çocuk. ben buna yürekten inanıyorum. yaptığında bir hata da görmüyor. fatih terim fiorentina örneği ve 12 milyon avro argümanlarından belli. taraftara zaten borcu olduğunu düşünmüyor çünkü inanıyor ki bu taraftar ona destek vermedi, küfür etti vs. ne farkedecek ki?!

    arda yüreği geniş bi genç belli. galatasaray'ı seviyor. emre'yi, acun'u seviyor. şimdi yeni takımı atletiko'yu, taraftarını ve stadını da seviyor. belli ki profesyonelliğe adım atmış arda. gördüğüm kadarıyla kendisiyle ilgili ispanya'da internette çok büyük bir fırtına kopmamış. ama atletiko'yu real'e tercih ederdim sözü en çok yankılanan demeçleri arasında. madrid'e inişinden sonraki görüntüleri izledim. elindeki atkıyı öpüp göğsüne vurduğunu gördüm. güldüm, ben tanju'nun transferini görmüş adamım arda'nın benim için şu an herhangi bir atletikolu oyuncudan farkı yok. ne yapalım; bu iş bizim mesleğimiz değil bizim gönlümüzde tek takıma yer var.

    bu arada o duygusallığı bırakması lazım lakin yarı profesyonellik diye bir şey yoktur. emre gibi ıslıklar altında topu alıp penaltıyı atabilmesi lazım. ondan daha büyük topçu olsun isterim ama, kırsın avrupa'daki rekorları.

    sarı kırmızı diyara dönmek isterse eğer birgün, benim gönlüm razı olmayacak, gidişini unutmicam ama merak etmesin unutan çok taraftar olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın