resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5594
    bugün basın toplantısında "galatasaray taraftarı beni yeteri kadar sahiplenmedi" gibisinden bir söz söyledi. "korumadı" da demiş olabilir tam hatırlamıyorum ama bu minvalde bir şey söylemişti. ciddi anlamda nankörlüktür bu.

    ne yapmadık mesela arda? neyi eksik yaptık? siktiriboktan 3-5 çapulcu taraftara bakarak bunu diyorsan çok daha büyük ayıp yaptın.

    stadyumdan ıslıklandın, gereken kişilere ağızlarının paylarını verdik. sana pankartlar hazırladık, her platformda koruduk. yanlış bile yapsan biz onu savunduk. yeter ki yaralanma, yeter ki o büyük yeteneğini sahaya yansıt istedik. kaptan dedik sana, büyük kaptan. metin oktay'ın ruhu, galatasaray taraftarının ruhu olarak benimsedik seni sahada.

    peki daha ne yapsaydık arda? daha ne yapmamızı isterdin mesela? söz verdiğin halde takımda kalmayıp kaçarcasına giden sensin. takımı en ihtiyacı olduğu anda her şeyin ortasında bırakıp gidiyorsun. bence burda sitem etmesi gereken taraf galatasaray taraftarıdır. buna rağmen yaşlı gözlerle entry giriyoruz burda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın