resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5559
    ey dostlar, ben bu adamın kefiliydim çevremde. bilen bilir, çok severdim koca kafayı.
    bu sözlükte hakkında tek olumsuz kelimem yoktur, bulamazlar. yerli yersiz, denli densiz herkese savundum bile sipsiyi. düne kadar, hala savunuyordum kaptanı.

    gerçi yine savunurum, ben olsam ben de giderdim yalan değil. mesele para zaten değil. zor bu memlekette yaşamak, yaşatmıyorlar da zaten.

    ama arda, bundan sonra susuyorum. sana ve senle ilgili herşeye susuyorum. senin bu şekilde veda etmenedir aslında tepkim. o kadar sevmişim ki beddua bile edemiyorum. gitmeden, biz ağzından çıkacak 2 kelimenin haberini beklerken senin bu lakaitliğin açtı aslında gözlerimi. ben bugün seni belki son kez floryada görmeyi beklerken armanın altında, mendilimi hazırlamışken yanımda, senin lak lak havasında yanında menejerinle ortaköyde geyik yapmanı kaldıramadım arda. baban olsam tokatlardım, o nasıl şımarıklık. o nasıl bi götü kalkıklık. ne oldun sen arda?

    o nasıl bi veda? bu mudur kardeşim, yapma. emre abi diye bık bıklayacağına, olaydın floryada 2 tane adam gibi abin olaydı yanında. neden bunu yapıyorsun, kim var arkanda sana bunları fısıldayan? nedir abi derdin? gider ayak neden nefret ettirmeye çalışıyorsun? tamam ediyorum artık mutluysan, şimdi nereye gidiyorsan git. emre abin bile giderken bunları yapmadı, o yavşak** bile...

    umarım çok başarılı olursun, yeri göğü inletirsin orda. galatasaray kadar büyük bi takıma transfer olmak artık senin hedefin... athletico ne lan? boktan bi çubuklu formaya akıtcaksın artık terini, ne yazık. inşallah bir gün layık olduğun bi parçalı giyersin, turuncudan iz taşıyan tok bi sarı ile vişne çürüğüne bakan koyuca bi tatlı kırmızı olmasa da senin için dileğim budur.

    ha bu arada dönme bi daha kardeşim, tugay abin gibi ol inş... anladımki artık eskisi gibi sevemem seni, ben sevemiyorsam sevemez de kimse. kazımı, serveti sevenler var düşün artık, onlar bile sevemez ama seni artık. tugay döndü, alah ondan razı olsun ama sen dönme. siktiret.

    oranın kralı olursun inş. yolun açık olsun...

    bana bunları yazdırdın ya, sana tekrar helal olsun! daha önce de defalarca dedim, seni doğurana kurbandık oysa, bu sefer farklı bi helal aldın. cidden helal olsun!

    o forma da bok gibi olmuş üstünde...
App Store'dan indirin Google Play'den alın