resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5430
    kimimiz salya sümük agliyor, kimimiz sektör ol git diyor. allah a$kina ne zaman bu duygusalliklarimizdan arinacagiz? sanki babamizin oglu. ben $ahsen gurur duyacagim onu atletico madrid formasi altinda görürken. o bir türk ve bir galatasarayli diyecegim hatta ekim de ispanya ya gidecek olan i$ arkada$imdan hemen bir formasini isteyecegim.

    arda turan ne yapmi$tir? arda turan 24 ya$inda la liga ya transfer olarak hem kulübüne 12 milyon kazandirmi$ hemde an itibari ile gittigi takimin en pahali oyunucusu olarak hem kendisini hemde eski kulübünü man$etlere ta$imi$tir.

    önce mehmet topal sonra arda turan ve daha öncesinde hakanlar, okanlar, tugaylar.. sirada kim var sizce? bir sabri rahatlikla oynayamazmi ispanya da?

    altyapiya ve scouting e ne denli önem vermemizin farkindamiyiz artik? bir real madrid 7 ya$inda bir velet (gelecegin messi si olan cocuk) ile neden sözle$me imzaliyor?

    ister küçükten yeti$tir veya gez, dola$, al ve pi$ir ama bir$eyler yap! futbol artik milyonlarin, milyarlarin döndügü bir endüstri haline geldi, sen bunun neresindesin galatasaray?

    not. futbolun endüstrile$mesine kesinlikle kar$iyim. ben onun en cok yalin halini begeniyorum ama hal böyle iken telefunken esprisini de yapmaktan kendimi ala koyamiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın