• 12
    kardeşim arda,

    verdiğin bu transfer kararının doğruluğu - yanlışlığını bir kenara bırakırsak kararının sana hayırlı olmasını ümit ediyorum. sen bakma şimdi sana bok atanlara sen oralarda harikalar yarattığında "bak bizim çocuk bu" diye böbürlenecekler. bu taraftar kendisini satan okan'ı bile alkışladı. sen rahat ol, senin gidiş sebeplerinin farkında olan galatasaray taraftarları sonuna kadar senin arkanda olacak. şimdi seni metin oktay ile kıyaslıyorlar ve sana bok atıyorlar ya emin ol rahmetli bunların zamanında oynasaydı eğer galatasaray'da senin kadar bile sabredemezdi.

    artık değil sinema, alış-veriş merkezi kapatsan bombalanmayacaksın, artık kötü bile oynasan kulübün paralı askerlerinden özel hayatına dair besteler duymayacaksın, artık en ufak meselede arda çok şımardı, kaptan oldu böyle oldu, arda bık bık bık... gibi şeylere tahammül etmek zorunda kalmayacaksın.

    git kardeşim topunu oyna, hayatını yaşa ve gittiğin yerlerden bizlere selam yolla. biliyorum ki bu transfer senin kariyerinde daha ilk basamak olacak. biliyorum ki bir kaç sene içinde avrupa'nın en aranılan oyuncularından biri olacaksın. ama dönüşün en sonunda mutlaka galatasaray'a olacak.

    sen ne seni sevenleri üzersin ne de paranın emrettiği yerlerde olursun.

    yolun açık olsun koca kafa.

    allah'a emanet ol...
App Store'dan indirin Google Play'den alın