resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5412
    bir insanın hayali varsa bir hedefi varsa yapmasını isterim ve desteklerim. arda'nın hedefi galatasaray futbol takımında oynamaktı ve başardı. bundan sonraki hedefi ise avrupanın büyük takımlarında top oynamaktı ve bunuda başarmak üzere. biz galatasaray taraftarı olarak kendi yetiştirdiğimiz bir futbolcunun hedeflerini gerçekleştirmesinde yardımcı olmalıyız. onun buradan gitmesine anne ve babası bile mani olamazken bize onu engellemek düşmez.

    çocuğu olan kişiler bilir. bir çocuğunuz olur ve onu el bebek gül bebek büyütürsünüz. onun için herşeyi yaparsınız, her türlü imkanı verirsiniz ama o çocuk gün geldiğinde yuvadan uçacaktır. bu doğanın kanunudur. çünkü o çocuğunda bir hayatı, bir hayali ve hedefleri vardır. o çocuk gitti diye sizi unutur anlamı taşımaz. onun için yuvası her zaman kalbinde özel bir yerdedir ama kalbinin diğer yerlerinide doldurması gerekiyor.

    atletice madrid'e gitti diye galatasaray sevgisi azalmadı çünkü galatasaray'ın onun kalbinde özel bir yeri vardır. yolu ve bahtı açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın