resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5146
    madem gidiyorsun al mektuplarını ver mektuplarımı arda. senin için bu sözlükte, ekşide, her yerde her fırsatta hep güzel şeyler yazdım. hep savundum seni, çünkü seni çok sevdim. olmayan haylaz kardeşimdin benim için. ya şimdi bu yaptığın hiç olmadı arda hem de hiç.

    terim dedi ki arda borçlarını ödeyecek. ben senin borcunun olup olmamasını umursamadım arda. bizim sana ihtiyacımız vardı. terimin sana ihtiyacı vardı, bu takımın sana ihtiyacı vardı. yıllardır ilk defa bu kadar gelecekten ümitliydik, yarınlara çok daha emin bakıyorduk. bu sene bizim için bir meydan okumaydı ve sen bu meydan okumanın kaptanıydın. tam savaşa giderken bizi bırakmayı tercih ettin.

    söylesene arda ne farkın kaldı şimdi okan buruktan emreden? he sen daha galatasaraylısın öyle mi? peki galatasaraylılık en kötü dönemden geçerken, takımın sana ihtiyacı varken bırakıp gitmekmidir? ne olurdu sanki bu sene takımın başında metin oktayın formasıyla bizi şampiyon yapıp öyle gitseydin? bu senin seçimin arda, git ama sakın geri geleyim deme. biz sensiz de zaferlere yürürüz. imparator başımızda. uefayı alırken de lucescunun yazdığı destanlarda da yoktun, bundan sonra olmasan da olur. dediğim gibi kal gittiğin yerde artık.

    birde bu 10 numaralı formayı bir daha vermeyin kimseye aq. hagiden sonra gelenleri düşünüyorum da, yok yok artık 10 numaranın emekliye ayrılmasının vakti geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın