• 305
    bu "adam"a kızmıyorum galatasaray'ın kupalarını alırız deği için. bu madam gibi "adam"lar başkan seçilirken gerektiği kadar hatta ve hatta trabzonspor kadar tepki göstermeyen yöneticilere kızıyorum. bu lafları höykürten sizlersiniz. nasıl ki her toplum layık olduğu gibi yönetiliyorsa, bu adamı başa getirenler de bunu haketmişlerdir.

    maa denilen kişilik ne bir futbol adamıdır, ne de bir futbol aşığıdır. bizim ünal aysal gibi parası olan, zengin bir iş adamıdır. aziz yıldırım, yıldırım demirören ve adnan polat gibi futboldan anlayan, tuttuğu takımın aynı zamanda taraftarı olan bir kişi değildir. anlayacağınız mahalle maçlarında topu olan çocuktur ve o şekilde yağlanarak zorla aday gösterilmiştir federasyon başkanlığına. maa'nın tek hedefi de bir yere başkan olmaktı zaten. önce fenerbahçe başkanlığı için kulis faaliyetleri yaptı, geleceğin fenerbahçe başkanı etiketini kazandı, o sırada da kendisine servis edilen federasyon başkalığına da evet dedi.

    sözün özü; adam ne futboldan anlıyor, ne de futbolu yönetmekten. buna rağmen kulisteki gücüyle bu mertebeye kadar da gelmiştir. gelecekte kendisini fenerbahçe spor kulübüne başkan olarak gördüğünden de, fenerbahçe ile ilgili yaptırımlarda objektif olamamaktadır. vereceği kararlar kendisine ileriki yıllarda olumsuz olarak dönebilir, bunun da bilincinde. tüm bunlardan dolayı da tribünlere hoş görünme çabasıyla fenerbahçe taraftarı gibi demeçler vermekte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın