• 58
    öncelikle sevmesem de hakkını vermeliyim kanımca çok iyi gazeteci. eğer sadece yandaşlığından bilgi aktığını düşünüyorsanız, polis kendine çok daha yakın, çok daha tecrübeli gazeteciler bulabilirdi. ha "bir-iki kaynağı var oralardan bilgi geliyor" diyebilirsiniz, varsın gelsin, manipülasyon yapmadığı sürece bu bilgileri paylaştığı için bize teşekkür etmek düşer diye düşünüyorum.

    bu olayın gazetecilik boyutu, ama bence daha önemli bir boyutu daha var ki o her insan için gerekli: düzgün uslüp ve edep. bu arkadaş dün ortalara düştü, "federasyon bi de galatasaray için toplanacak", "galatasaray da" düşer gibi haddinden büyük laflar etti, zaten bu adamı fenerlileri çıldırtan tarafı da buydu. haber vermek görevi olabilir ama kamuoyu onu bu denli ciddiye alıyorken yargıya varmak haddi değil.

    şimdi çıkmış televizyonda "hepiniz kirlisiniz, bir bok içinde yuvarlanıyorsunuz" a getiriyor olayı. ulan en iyi biz biliyoruz da 1,5-2 sene futbol izlememiş adamın böyle bok atması ne düzgün bir uslüptür ne de edepe sığar kanımca, topladığı antipatinin sebebi de geçmişteki gazetecilik performansı üstüne de sivri uslübudur. o yüzden bir bilgi kaynağı olarak görüp, gelen bilgileri dinleyip, fikirlerini sallamamak en iyi tavır diye düşünüyorum. fikirlerinin çoğu yanlış, bilgileri ise doğru zira.

    bir de arada yaradana sığınıp sıkıyor, canlı yayın performansına vermek lazım, mesela az önce programda "8-0'ı da biliyoruz!!!" gibi ergence bir cümle kurdu, azıcık bir şey biliyorsa dişimi kırarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın