• 3809
    gerek fatih terim'in başa geçmesi, gerek nokta transferler ile 2011 - 2012 sezonu öncesi geçirdiğimiz hazırlık kampında gelecek için fazlasıyla umut vermektedir. fakat şampiyonluk hedefi ile yola çıkan bir takımın da her bölgesi için en az 1 yedeği olması gerekmektedir ki birkaç da joker dediğimiz ve birden fazla pozisyonda oynayabilen oyuncuları bulunmalı.

    her fırsatta santrafor istediğimiz yazılıyor, çiziliyor. fakat ben önceliği kanatlara veriyorum. kadromuzda şu anda arda turan ve colin-kazım richards'ın yedeği yok. son olarak juan emmanuel culio'nun orduspor'a gönderilmesi ile bu bölgelere 2 oyuncunun transfer edilmesine dair beklenti içerisine girdim.

    ayrıca 2010 - 2011 sezonu futbolda şike soruşturmasına uefa el atmış olmasaydı ve federasyon da zoraki olarak ligleri ertelememiş olsaydı, bu haftasonu ilk hafta maçına çıkacaktık. belki ujfalusi'nin sağ bekteki başarılı performansından ötürü, fatih hoca, sabri'yi sağ açıkta kazım'ın yedeği olarak düşünmüş olabilir. bu durumda culio'nun gidişi ile arda'nın yedeğinin olmaması problemi çıkıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın