• 56
    bakın kardeşlerim bu adamın insanlığı ve siyasi görüşünü bir tarafa koyuyorum. sözlükte o anlamda değerlendirmeyeceğim. ama bu şike soruşturması boyunca adam polisten aldığı bilgileri paylaşıyor. kattığı yorum da şu; makbuzlar aranıyor umarım bulunur. baransu sanırım eğer varsa ibaresini yazmamış. evet ben de diyorum eğer öyle makbuzlar varsa umarım bulunur. çünkü ben galatasarayımın adını pisliğe bulaştırmış insanlar varsa bulunmasını isterim ve hak etmediğimiz bir kupayı da asla istemem. son olayda tahir kum denen adam polise bülent tulun'un adnan polat'a yazdığı tehditvari mektubu vermiş ve bu mektupta geçen paranın fenerin denizli maçıyla ilgisi olduğunu iletmiş. tahir kum'un nasıl biri olduğunu en iyi anlatan entry'i de bugün ben girdim.

    (bkz: #733569) .

    yani ortada öyle bir mektup yok falan diye mehmet baransu'ya değil de aziz yıldırımdan direk aldığı talimatla o mektubu götürüp emniyete veren tahir kum'a sallasak çok daha verimli olacak bizim açımızdan.
    yıllardır aziz yıldırım'ın bahsettiği o teşvik primi belgesi de tahir kum'un elindeki mektup. dün o mektubun da şikeyle alakasının olmadığı anlaşıldı zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın