• 407
    polis istediği kadar gelsin florya'ya, bugün florya metin oktay tesisleri'nde arama yapılması tamamen son zamanlarda artan ''sadece biz mi suçluyuz, diğer takımlar da aransın.'' tarzı fenerbahçeli söylemidir. soruşturmanın başında da tesislerimiz aranmış fakat emniyet güçleri geldikleri gibi gitmişlerdi.

    elbette neler yaşandığını bilemeyiz fakat elimde herhangi bir kanıt olmaksızın inanıyorum, güveniyorum böylesine kirli işlerin içine girmeyeceğimizi. gerek genel kurul toplantılarımızda, gerek takip ettiğim mali genel kurul toplantılarında konuşmak için kürsüye çıkan kulüp ve divan üyelerini gördükçe, onların tutum ve davranışlarının ve sahip oldukları galatasaraylılık bilincini gördükçe anlıyorum ki şike veya teşvik verme gibi bir suça girmeye hiçbir galatasaray başkanı veya yöneticisi cesaret edemez. şike sadece tek bir kişinin veya yöneticinin yapabileceği bir iş değildir. (çok tecrübeliymişim gibi konuştum) bu kirli tezgahın kurulması için sağlam bir yapılanma ve organizasyon gerek. diyelim 1 adet çürük elma çıktı sepetimizde, tezgahın kurulması ve işletilmesi için illa ki yardımcıya ihtiyaç olacaktır. diğer elmaların da (yönetici, divan üyesi) çürümeyecek kadar temiz, onurlu, şerefli olduğunu biliyorum.

    florya'da arama yapıldığına dair haberi duydum, herhangi bir panik içerisine girmedim. kulübün temiz olduğuna inanmayanlar endişe eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın