resim
Diego Alberto Milito
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:45
Uyruk:Arjantin
  • 63
    bu sene avrupa liginde yokuz ve ligimizin kalitesi de bir yere kadar cümleleriyle sözlerime başlamak isterim. elimizde 2 tane aslan gibi premierlig tecrübesi olan forvetimiz var, bunların yanında, geleceği parlak diye transfer edilmiş stancumuz var. hepsinin sakat olduğu durumda, forvet oynayabilecek olan ckr miz var.
    kısaca şunu söylemek istiyorum, 32 yaşındaki militoyu sadece türkiye liginde almak ve bunun paralelinde eşek yüküyle para vermek doğru gelmiyor bana.
    gelecek sene avrupa'da olacağımızı düşünürsek, miliyo 33 yaşına gelmiş olacak. yaşlı diyecekler, ağır diyecekler, bir kulp bulunacak ve yeni sezon, gelir artışı falan diye düşünülüp yeni transferler yapılmak istenecek. o zaman da milto ayak bağı olacak.
    özetle zaten türkiye ligine odaklı bir sezon geçireceğimiz için takımın forveti yeterli diye düşünmekteyim. bu takım çift forvet de oynadı, inter maçının ilk yarısı tek forvet ile de oynadı. o yüzden zaten maddi durumu sıkıntılı olan klübümüzün parasını yedek klübesine gömeceğimize (milito'yu tenzih ederek söylüyorum) bu sene başka forvet almayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın