• 5
    spor basınımızın pişkinliğini gösteren karardır.

    biz galatasaray taraftarı, aynı basının, galatasaray aleyhine verdiği mesaileri, yoğun çabaları, karalama kampanyalarını unutmadık. o yüzden bu karara ezbere alkış tutmamakta fayda var.

    senelerce kuyruğundan ayrılmadıkları fenerbahçe ile ilgili malum soruşturma konusunda ters düştüler. fenerbahçe taraftarı basına tepkili olmakta haklı. malum kişinin henüz suçu kesinleşmeden western filmlerine özgü bir yafta ile tam sayfadan resmedilmesi çirkinliktir. bize yapılsa biz de rahatsız olurduk, olmalıyız. bu işin birinci boyutu. yapılan fiziksel saldırı ise tabii ki de yanlış, onu da belirtelim.

    fenerbahçe'ye yaranmak konusunda birbirleriyle yarışırlarken, günün birinde işler ters gittiğinde kendilerini ilk satacak olanın fenerbahçe taraftarı olacağını öngörmeleri lazımdı. bu da kendilerinin aymazlığı olarak ikinci boyutu teşkil etmekte.

    velhasıl, senin bir dengen, yayın politikan, yayın ilken olmazsa, her değişen durumda tavrın da değişir ve düşmanların da değişir. ne halleri varsa görsünler, üzülmüyorum kendileri için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın