resim
Emmanuel Chinenye Emenike
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.82
Uyruk:Nijerya
  • 372
    durum az çok şuna tekabul etmekte;
    olaya emenike'nin şike yapma durumunu katmadan bakmak gerekiyor, öyle ki eğer yapmış olsaydı - ya da yapmış olma ihtimali bulunsaydı- emmenike de içeri girer, ibrahim akın ile best friend forevercılık oynardı. dolayısıyla oyuncu tarafından ben bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

    öte yandan;
    fenerbahçe'nin emmenike'yi satmak için görüşmelere başlamasının yegane sebebi, düşürülme anında, ellerinde 9 milyon euro + oyuncunun senelik ücretinin patlama ihtimalinin olmasıdır. bilindiği gibi klüplerin bank asya'da 3 yabancı bulundurma hakkı var. fenerbahçe de doğal olarak şunu düşünüyor; eğer bir küme düşürülme olursa, gelirler çok azalacak, nazım türk oyunculara geçer, ama yabancı buldu mu affetmez, o yüzden hazır kasamdan yeni bu miktarda para çıkmışken, emenikeyi satarak potansiyel zararımı kompanse ediyim. düz mantık çerçevesinde fenerin amacı budur.

    dolayısıyla,
    bu haber fenerin kümede kalma umudu açısından güzel bir haber değil. demekki bazı radikal adımlar atılmaya başlanıyor. 1 sene boyunca peşinden koştuğun, aylarca teknik direktörünün en çok istediğim oyuncu dediğin adamı, sezon biter bitmez apar topar alıp, sonra da tek resmi maç oynatmadan satmaya çalışmak, fenerin küme düşmekten ve maliyetli bir küme düşüş pozisyonundan ne kadar korktuğunun kanıtıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın