• 630
    cesc fabregas ile kafayı bozmuş, iğrenç formalı kulüp.

    cesc arsenal'in kontratlı oyuncusu. barcelona da cesc'i satın almak istiyor uzun zamandır. cesc'in de gönlü barcelona'da ama kulüpler anlaşsın istiyor, arsenal'e rest çekmiyor çünkü "beni cesc yapan arsenal'dir, sırtımı dönüp gidemem, önce anlaşma yapılsın, ben seve seve barcelona'da oynarım" diyor.

    barcelona ne yapıyor? arsenal'in istediği parayı vermiyor.

    teknik direktöründen malzemecisine kadar basına açıklama yapıyorlar, "cesc bizi istiyor ama arsenal bırakmıyor" diye. xavi, puyol, pique, dani alves, victor valdes, andres iniesta ve pedro'dan oluşan grubun tamamı sürekli olarak "cesc barcelona'da olmak istiyor, arsenal onu zorla tutuyor" diyerek baskı oluşturuyorlar. ve bu tam 2 sezondur böyle.

    geçen hafta arsene wenger xavi'nin yaptığı açıklamaların arsenal kulübüne hakaret etttiğini söyleyip özür dilemesini istemişti ve xavi'de söylediklerinin yanlış anlaşıldığını, arsenal kulübünü asla küçük görmediğini ifade etmişti.

    neyse... görünen köy kılavuz istemez. belli ki fabregas eninde onunda barcelona'ya transfer olacak. ama bakalım kim geri adım atacak. arsenal mi biçtiği fiyatı düşürecek, barcelona mı biraz daha para çıkacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın