• 8
    çeyrek finallerin oynanması ile artık turnuvanın sonu yaklaştı. çeyrek final maçlarında alınan sonuçlar şöyle;

    fransa-almanya:68-59 (istatistikler her alanda dengede neredeyse ama fransanın bulduğu 4 fazla üçlük isabeti farkı yaratan etken olmuş. yenilgisiz yola devam ediyor fransa)

    italya-karadağ:78-67 (daha ilk çeyrekten 19 sayı farka ulaşan italya, 2. ve 3. çeyreklerde rakibin dönmesine izin verse de, son çeyrekte serbest atış çizgisinden yüzdeli oynayınca maçı kazanmasını bilmiş. yükselen bir formları var onlarında)

    rusya-türkiye:64-57 (devre sonunda 11 sayı farka ulaşınca acaba yarı final mi geliyor dedik ama 3.çeyrekteki 7-20'lik sonuç, bizi rüyadan uyandırdı. kötü bir turnuva geçirdik genele baktığımızda. furkan 13 sayı-23 ribaund ile yine pota altında etkili oynasa da kötü bir yüzde ile oynamış. zaten takım olarak özellikle 2.yarı felaket bir yüzde ile oynadık)

    ispanya-letonya:77-70 (maça iyi başlayan ispanya'ydı ama 2.çeyrekte oluşan 8-20 letonya lehine sonuç bir acaba dedirtti ama 2.yarı ispanya farkını ortaya koyup kazanmasını bildi. fransa ile birlikte şampiyonluk için en büyük iki aday gibi duruyorlar. bir de ev sahibi olmaları, bir kaç adım öne çıkartıyor onları)

    yarı finaller bugün oynanacak ve eşleşmeler şöyle;

    fransa-italya
    ispanya-rusya

    ufukta görülen ispanya-fransa finali, yayın bulunursa izlenmeyi hakeden bir final gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın