resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 209
    yeni orta alan oyuncumuz, ön liberomuz.

    galatasaray'ın melo'ya yıllık 3.3 milyon euro vereceğini, hatta 30.000 maç başı vereceğini okudum. 1.5 milyon da bonservis. peki toplamda yaklaşık 6 milyon euro'ya denk gelen melo yerine farklı bir yol izlenemez miydi? genç bir oyuncu kiralanamaz mıydı? yine "parayı sen mi veriyorsun" geyiği başlamasın ama, avrupa olmadığı için kiralık deniyor, satın alma opsiyonlu gelecek vaadeden bir oyuncu değil gelen. kişisel olarak nefret etmem dışında * takımı her an 10 kişi bırakma gaddarlığı var ki o pozisyonda fazla alternatif yok şu an. tamam belki sertlik getirir, ortayı toparlar, o sertlik lazım takıma zaten ama bunu yapmanın yolunun melo'dan geçtiği fikrine katılmıyorum.

    kötü transfer diyemem, takıma yarar sağlayacağını da biliyorum, ama anlamsız geliyor. kaldı ki kendisi benim için "nefret edilen oyuncular listesi"nin başında gelir, benimseyemeyeceğim sanırım.

    bidonluğuna gelince. her zaman olduğu gibi yanlış yorumlanmıştır. 20 milyon euro'ya alınan bir oyuncudan "çok" üst düzey katkı gelmelidir, ancak melo o katkıyı veremediği için bidon olmuştur, kötü oyunculuğundan değil. misal aynı ödülün ikincisi de quaresma olmuştur, yedincisi ronaldinho. hangisi kötü?

    kavramları karıştırmayın.

    ek: bir yıl önce yazdığımı okuyup kötülemişsiniz ne güzel. hala aynı fikirdeyim, keşke hepimiz uzun süre önce söylediklerimizin arkasında duracak kadar omurgalı olsak.

    http://tinyurl.com/3e3lre7
App Store'dan indirin Google Play'den alın