resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 73
    rivaldo*, legrottaglie*, vieri*, adriano*, quaresma*... napıyosun lan ibibik kadro mu kuruyorsun dediğinizi duyar gibiyim. bunlar altın bidon ödülü alan isimler. hani o "altın bidon bu yeaaa, gelmesin" dediğiniz isimlerden birkaçı. rivaldo lan bu boru mu? trabzon'a jaja diye bi eleman geliyo, "aynı rivaldo, böyle çekme yapıyo iveet" diye dibiniz düşe düşe izlediğiniz jaja. adam iyi ya dediğiniz quaresma. vieri'ye zaten lafım olmaz sadece " baba büyüksüüün" derim. adriano desen muhteşem bir yetenek ancak kendi kendisini bitirdi. yazık. bu isimlerden sadece legrotraglie'yi beğenmem. bildiğin vasat.

    gelelim melo'ya. öyle saçma sapan "altın bidon yea, gelmesin" mantığıyla entry girmez isek daha mantıklı olur. ha adamın sertliğini eleştirirsin ya da o na vereceğimiz parayı "x" isime veririz denir anlarım. her neyse, bana soracak olursanız* gelsin bu arkadaş derim. bu tarz adamlar iyidir, hoştur, her takıma lazımdır. kendisi şuan eksikliğimiz olan orta sahayı toparlayabilecek kapasitededir. cambiasso ile karşılaştırdığımda evet cambiasso bu adamı ezer yetenek olarak, ofansa katkı olarak ama nedense melo daha uyum sağlar diye düşünüyorum galatasaray'a ve başıma bir gelmeyecekse melo gelsin diyorum.

    not: mustafa sarp'ın brezilya versiyonu ya da aynı mustafa sarp diyenler olmuş, allah çarpar demiyorum, çarpçağı kadar çarpmış zaten. melo lan bu, insafsızlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın