• 214
    biraz önce kendilerine "tff baskani sn. mehmet ali aydinlar'a" baslikli asagidaki mail'i yolladigim kurumumsu. fikri hür vicdani hür her kimsenin yollamasi gerektigini düsündügüm maildir ayrica.

    > lütfen isbu maili kendisine iletiniz <

    asagida okuyacaginiz anektod ve hatirlatmalar belki haddim degil ama son günlerde özellikle medya önünde acikca görülen ve sizi gitgide kötü duruma düsüren talihsiz hezeyaniniz, bunlari söylemeye beni mecbur birakti.

    öncelikle ve ivedilikle, lütfen, üzerindeki formayi cikariniz. olaylara objektif yaklasiniz. siz bir kulübün degil, türkiye'deki bütün futbol kulüplerinin baskanisiniz. insanlar sizi bu yüzden göreve secti. stsl 17+1 takimdan olusmamaktadir. 18 takimdan olusmaktadir! bu fikir ve iradeyle hareket etmekten biran önce vazgecmenizi temenni ediyor, galatasaray spor kulübü'nün aldiginiz karar sonrasinda verdigi tepkiye 1 saat sonra kaplan kesilerek ve tehditler savurarak cevap verdiginiz gibi, cok sevdiginiz ve baskani olmak istediginiz fenerbahce spor kulübü'nün, sadece sizi psikolojik baski altina almak ve kararlarinizi etkilemek icin hicbir hukuki gercege dayanmayan iddia ve tff'yi acikca tehdit ettigi resmi aciklamasindan sonra da zahmet edip bir tepki vermenizi merakla beklemekteyiz.

    ayrica dün yaptiginiz toplantinin ardindan, mafya adamlarinin mekan basmasi seklinde cereyan eden, cok sevdiginiz fenerbahce yönetim kurulu üyelerinin federasyon binasina neden ve hangi gerekceyle geldigini ve iceride saatlerce neler konusuldugunu, kamu vicdanini rahatlatmak adina aciklamak boynununuz borcudur.

    saygilarimla…
    bir türk futbolsever'i…

    > lütfen isbu maili kendisine iletiniz <
App Store'dan indirin Google Play'den alın