• 6
    2.turun 2.gününde milli takımımız nihayet galibiyet aldı. kısa kısa maçlardan özet geçmek gerekirse;

    e grubu

    rusya-isveç:67-65 ( 1 ve 3.çeyrekler rusya, 2 ve 4. çeyrekler isveç üstünlüğü ile geçilmiş. son çeyrek rusya korkulu rüya görse de serbest atışlar sayesinde maçı kazanmayı başarmış)

    karadağ-fransa:49-58 (fransa'nın meşhur savunması yine iş başındaymış anlaşılan. turnuvanın skor açısından en iyi takımlarından karadağ'a bile 50 sayıyı göstermemişler. namağlup yola devam)

    letonya-slovenya:89-84 (letonya maça iyi başlamış ama 3.çeyrekte slovenya geri dönüş yapmış ancak son çeyrekteki letonya performansı maçı letonyaya getirmiş. gruptan çıkmayı garantilediler böylece)

    f grubu

    ukrayna-türkiye:61-64 (son çeyreğe 7 sayı mağlup girmemize rağmen, son çeyrekteki şahane sertaç şanlı performansı ile maçı kazanmayı bildik. maçı 18 sayı ile tamamlayan sertaç, 11'ini son çeyrekte attı. 3/4 üçlük yüzdesi ile. furkan her zamanki gibi beklenen katkıyı verdi. kısalardan bu kez can maxim gereken katkıyı verdi ama çok kötü bir şut yüzdesi var. hala gruptan çıkma şansımız sürüyor)

    ispanya-almanya:73-58 (ilk yarı başa baş geçse de 2.yarıda gereken darbeyi vurmuş ispanya. tabi ki mirotic önderliğinde)

    yunanistan-italya:59-64 (yunanlılar sıkıştırmış italya'yı ama italya gentile liderliğinde kazanmayı bilmiş)
App Store'dan indirin Google Play'den alın