• 238
    sözük ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.nedenini sorarsan,bu şerefsizler içimdeki bütün futbol sevgisini neredeyse aldılar.artık maçları hangi mantıkla izleyeceğim ?
    malum sürecin en sessiz ve onurlu adamı ünal aysal süreç hızlandırılsın dedi,ceza kapıda.ulan adamlar şike yapıyor be sen ne cezasının peşindesin ?
    bu ligin sahibi lig başlamadan belli mi oluyordu be sözlük ? içimizde bi süphe vardı gerçi ama bir sezonda neredeyse tüm maçlarda olmasını beklemiyorduk.adını anmak istemediğim o takım ligi domine etmiş,istediği yerde istediği adamlar da geldi,bizim sözümüzü dinleyen kalmamış bu ülkenin futbol kurumlarında.
    söylemeye dilim varmasada 2. plandaki takım mı olduk be sözlük ?
    fener isterse mi şampiyon olacağız ?
    bunlar herşeyi yapacak da hiçkimse göz göre göre,mantıklı bir açıklama bile yapmadan(!),cezanın söz konusu olmadığını mı söyleyecek ?
    ceza almazsa yemin ederim futbolla ilişiğimi keserim sözlük.çünkü yok yere kendimi kahretmenin anlamı yok.izlemem maçları.nasıl olsa skor belli sene başından.her yıl formalarımı alır otururum kenara,asarım odamın duvarına.telefonun gs marşıyla çalar yine,yine bilgisayarım gs marşıyla açılır kapanır,ama izlemem maçları.çünkü sözlük bu sayfalarda adının geçmesini istemediğim o malum takımın eteğinin altından çıkmayanların en üstte olduğu bu ligi,şeffaf bir fikirle takip edemem.
    açıklayın bana hepiniz olmasa da çoğunuz galatasaray aşığısınız,''spor hukuku enstitütüsü'' açıklama yaptı,sürecin hızlandırılması ve belgelerin gizliliğinin kaldırılıp kamuoyuyla paylaşılmasıyla ilgili.nerde ?
    cevap nerde ?
    enstitünün açıklama metnindeki girişide gayet açık;
    "adli ve sportif mercilerin yanlış uygulamaları hakkında kamouyunu bilgilendirmeyi görev olarak algılamaktayız.''
    ulan yaptığınız yanlış işte be.malum kulübün tutuklu başkanı hastanedeyken özel izinle yanına gidip ziyaret eden federasyon başkanından ne bekliyosun.alayına lanet olsun be,dicek çok şey var da yeri bu platdorm değil.burda söylenecek tek şey şu. ya sabır!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın