• 151
    başkanlık görevini üstlendiği futbol federasyonunun tek yetkili ağızı olarak dün bir futbol programına katılmış ve aziz yıldırım için, benim kulübümün başkanıdır diyen ülke futbolunu yöneten isim. ee o zaman nerde kaldı tarafsızlık, her kulübe eşit yaklaşma anlayışı..

    bu açıklamadan çıkan sonuç, tüm kulüplerin üst organı olan futbol federasyonun başkanı olan mehmet ali aydınlar ve onun başkanı fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım. şaka gibi olay. ama gayet ciddi ve vahim. bu göreve gelip tff başkanı gömleğini giydiysen şayet, üzerindeki fenerbahçe gömleğini çıkaracaksın.

    herkes göreve geldiği anda kucağında bomba buldu diyor ama zaten bu olacaklar öngörüldüğü için planlı bir şekilde başkan yapılmadı mı ? karşısına çıkan her aday ya listesine girdi ya çekildi. tek adaylı seçim olmazsa güven yok olur diye açıklama yapıp sonra yanlış anlaşıldım diye demeç vermedi mi ? demokrasilerde seçimlerin tek adayla yapılmadığını bilmiyor mu ki bu zat-ı muhterem. tam mutabakat olur, aday çıkmaz amenna. ama çıkan aday sindirilip yada kurul üyeleriyle yapılan pazarlık sonucunda tek aday gir seçime sonra bomba var kucağında ayy ayy o da ne yapsın diyen basın, taraftar bunları yiyor sanıyor herhalde.

    yine dün telefonla bağlandığı programda tutuklular yargı sonucu kesinleşene kadar masumdur deyip, başkanına arka çıkıyor hemen sonra kendi listesinde yer alan yedek üye tutuklandı ne demek istersiniz dendiğinde, ben tanımıyorum son saatlerde listeye eklendi. görevi düştü direkt, çalışmamız olmayacak o arkadaşla diye hemen masumiyet karinesini ihlal ediyor. o zaman adalet kişilere göre, aynı tutumu sergilemiyorsan, omuz omuza çalışacağın arkadaşın için hemde! bugünden itibaren inandırıcılığını kaybetmiştir benim gözümde..
App Store'dan indirin Google Play'den alın