• 138
    bu adamın tahmin edilen operasyon öncesi apar topar tff başkanı yapılmasına inancım tam artık. ama planı kuranlar adamın bu kadar beyinsiz olabileceğini hesaplamamışlar sanırım. yaptığı açıklamalardaki her cümlesi moronluk kokuyor. gerçi böyle olsa bile kimsenin bir şey dediği yok, futbol düzenimizi sikeyim.

    aziz yıldırım'a yaptığı ziyaret için "kulübümün başkanı" demesini geçtim, "fener'i kurtarmak için elimizden geleni yapacağız" minvalindeki konuşmalarını da geçtim, ama arkadaş biri bana izah etsin: "uefa almıyoruz türk takımlarını derse yapacak bir şeyimiz yok." ne demektir.

    nasıl ya, bu nasıl bir açıklamadır? ne demek yapacak birşeyin yok? "kulübünü" kurtaracaksın diye türk futbolunu sikip bi kenara atacaksın, sonra da yapacak bir şey yok diyeceksin. sen ne biçim bir adamsın arkadaş, siker misin sabaha mı bırakırsın şunun dediklerine bak.

    oldu, fener'i düşmekten kurtar, ülkece ihraç edilelim, sen de yapacak bir şey yok de daşşağını gere gere. oh ya. ne rahatlık. ulan amına koduklarım şu an fener'in geçtiği süreçten biz geçseydik geçen hafta karar açıklamıştınız adalet sağladık diyerekten, bu ne şerefsizliktir.

    sen ve senin gibilerin yatacak yeri yok. çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın aldığınız her beddua amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın