• 1082
    güvendiğimiz dağlara karlar çok erken yağdı... ortalığı yakın,yıkın demiyoruz ama bu şerefsizliklere karşı bir duruş sergileyin. çıkıp yöneticilerin yaptığı kulübü bağlamaz demeyin.

    katranı kaynatsan olur mu şeker? cinsine tükürdüğüm cinsine çeker diye boşuna dememişler. gs lis-bjk lisi-fb lisi-ts lisi yönetici bazında hepsi aynı. hepsi çıkar peşinde. 1 lira para azalacak diye bütün bu rezalete göz yumuyorlar. garibim biz taraftarlar da kulübe yardım olsun diye gs mobile,gs bonus alıyoruz. gs storelerden alış veriş yapıyoruz. bundan sonra birşey alırsam...... gs mobile hattımı da taşıyacağım. yeter artık bu rezalet. alın teri sahada akacağına birileri masa başında akıtıyor, ortya çıkarılıyor ama ceza yok. taraftar da temiz futbol diye yırtınsın dursun. erman toroğlu na binlerce kez helal olsun. dün çok güzel anlattı herşeyi. anlaşıldı ki bu işin üstü yavaş yavaş kapanacak.

    "hafıza-i beşer nisyan ile malüldür" diye boşuna söylememişler. unutulur gider nasıl olsa. burası türkiye. neler unutulmadı ki?
App Store'dan indirin Google Play'den alın