• 129
    dünya neden böyle be sözlük ? neden her şey çıkar üzerine, neden daha temiz, hak ve hukukun olduğu adil bir ortam yok yeryüzünde ? empati, empati diyoruz ya; ulan yemin ediyorum ben federasyon başkanı olsam, bütün ülke tuttuğum takımın galatasaray olduğunu bilse bile önüme böyle bir dosya gelse, kulüp başkanı ve yöneticileri tutuklu olsa düşürmezsem şerefsizim. sonuçta ortada bir haksızlık var, adaletsizlik var. kör olmayan herkes görüyor fakat ne kötü ki bunları görmezden gelmek insanlığın, adaletin bittiği nokta oluyor.

    mehmet ali aydınlar, sana sesleniyorum. istanbul iktisadi ve ticari ilimler akademisini bitirmişsin. 25 yaşında mali müşavir olmuşsun. dumlupınar üniversitesi sosyal bilimler enstitüsü'nden fahri doktora ünvanı almışsın. 1998 yılında türkiye genç iş adamları yarışması'nda ödül almışsın, aynı şekilde economist dergisi tarafından da 2006 yılında ''yılın girişimcisi'' ödülünü almışsın. hasan doğan ve mahmut özgener'in başkanlık yaptığı federasyonlarda yönetim kurulu'nda görev almışsın.

    diyeceğim o ki hiç de salak birisi değilsin, zekanın ve akıl sağlığının son derece yerinde olduğunu düşünüyorum ve biliyorum. o zaman neden sayın aydınlar ? neden iddialar bu kadar gündüz gibi aydınlıkken sen bunları görmezden gelmeye çalışıyorsun. en azından belgelerin savcılık ve emniyetten alınmasına önayak olup bunları hukukçularınla inceleyip bir karar verseydin. sen şimdi kukla olmadın mı orada ? bulunma amacının tüm kulüplere eşit mesafede olmak olduğunu gözardı edip fenerbahçe'nin yanında yer aldığını ortaya çıkarmış olmadın mı ?

    yalnızca 1 kulübü yanına çekip diğer bütün kulüpleri karşına almak yerine, gereken doğru kararı verseydin de o tek kulübe gereken cezayı verip diğer kulüplerin de federasyon başkanı olsaydın ya. sen federasyon başkanısın yahu ! ötesi var mı ? hangi akla, mantığa sığar; ''uefa kulüplerimizi men ederse yapacak bir şeyimiz yok'' demek ? bu kadar mı fanatizm kör etti gözlerini, bu kadar mı koruyorsun türk futbolu'nun avrupa'daki haklarını, bu kadar mı önemsiyorsun bizi ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın