• 127
    önemli bir makama getirilmiş ülkenin ne halde olduğunu gösteren bir diğer yetersiz şahıs. benzeri için (bkz: erdoğan bayraktar)

    elimizde delil yok diyor, ama aynı konuşma içerisinde bu işin içinde sadece fenerbahçe değil 5 - 6 kulüp daha var diyor. hangisi doğru birader ? madem elinde delil yok işin içinde 5 - 6 kulüp olduğu kanısına nasıl varıyorsun ? dahası savcıyla o kadar görüştünüz, ne konuşuldu bu görüşmede ? havadan sudan mı bahsettiniz ? neden bahsettiniz birader neden ? madem elinde delil yok şaibeye bulaşmış federasyon yetkilisini neye istinaden görevinden alıyorsun ? şaka gibi ya.

    bir de kalkmış bulunduğun makama bakmadan "kişilerin yaptığı kurumları bağlamaz" diyebilecek kadar cahilce bir açıklama yapıyorsun.
    ulan programdaki bir allah'ın kulu çıkıp da demiyor ki "sayın başkan kafanız mı güzel siz neden bahsediyorsunuz ? kişilerle kurumlar nasıl ayrı tutulur ?"

    ya bu alınan kararın türk futbolunu nasıl bir kaos ortamına sokacağını düşünemeyecek kadar bilgisiz ya da işin içinde başka şeyler var ki ikinci şık gayet de mantıklı geliyor.

    top şimdi uefa'da, adamsa türk takımlarını avrupa kupalarından 10 sene ihraç eder de görürüm sonra ben o kişileri de kurumları da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın