• 964
    bireysel olarak da kurumsal olarak da herkesin başına talihsiz olaylar gelebilir. önemli olan, o fevkalade günlerde takınacağınız tavır, sergileyeceğiniz duruştur. bu kulübün taraftarları hemen her olayda alıcam fıstığı, vurucam kırbacı muhabbeti yapardı. ne zaman devran değişti, onurlu bir savcı çıktı ve kulübün yıllardır herkesin malumu olan kirli çamaşırlarını pazara serdi, bu arkadaşlar mağdur edebiyatı yapmaya başladılar. daha sonra çıkar çetesi ahlaksızlıkla, tehdit ve şikeyle elde ettikleri unvanları -şimdilik- koruma aldı ve aynı güruh eski haline geri döndü.

    ya arkadaş, sizin içinizde şu ahlaksızlığa karşı duracak, kulübünü bu pisliğe soktuğu için ilgili kişilere hesap soracak bir tane bile adam yok mu? hiç mi düşünmüyorsun gittiğin deplasmanlarda işiteceğin tezahüratları? aslantepe'ye geldiğinde seni nasıl bir koreografi bekliyor hayal ediyor musun? federasyon başkanı açık açık mezkur kararı işin sosyal ve ekonomik boyunu düşünerek aldık derken bir anlamda mensubu olduğu kulübün suçluluğunu ikrar etmiş oldu; bununla beraber bu konformist/makyavelist güruh çıkarları için içlerinden çıkmış birinin itirafını dahi sahiplenmekten, bundan kendi kafalarında oluşturdukları saçma büyüklük kavramına bir referans aramaktan vazgeçmiyorlar.

    bir haftadır bakakaldığım şu resmi düşündükçe inanın şu ülkeden de çok sevdiğim güzel oyundan da tiksiniyorum. gemide'nin vicdan sahibi kaptanının sesiyle diyorum ki iğrençsiniz ibneler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın