2005-06 Türkiye Süper Lig 15.Hafta Maçı
19:00
1 - 2
  • 2
    tomas'ın kırmızı kart gördüğü müsabakadır. ersen martin ile ikili mücadelesinde lehine faul kararı verilmemesine sinirlenen tomas, yere tükürmüş ve hakem (galiba fırat aydınus idi) tarafından kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı.

    tomas federasyondan hafızam beni yanıltmıyorsa 3 maç ceza almıştı ve yerine yalçın ayhan'a forma şansı doğmuştu. yalçın da ali sami yen'de 3-2 kazandığımız ve sasa iliç'in döktürdüğü beşiktaş derbisine ilk 11'de çıkmıştı. sonraki hafta 3-1 kazandığımız kayseri deplasmanında da oynamıştı ama ikinci yarının ilk haftası konya'da zemine takılıp dizinde problem olunca sezonu kapamıştı.

    ankaraspor'a necati'nin attığı galibiyet golü çok güzeldi. necati güzel bir bel kırmasıyla dönmüş, kaleciyi ters ayakta bırakarak plase bir vuruşla topu ağlara göndermişti. ankaraspor'un bu maçtaki hocası rıza çalımbay idi.

    ayrıca bu maç ümit karan'ın ilk 11'deki yerini hakan şükür'den devraldığı ilk maçtır. malum arkadaş bir önceki hafta ali sami yen'de 1-0 kaybedilen sonradan oyuna girdiği fenerbahçe derbisi sonrası "artık yedek kalacaksam, devre arası gitmek istiyorum" gibisinden duygu sömürüsü vari açıklamalar yapmıştı ve karşılığında ankaraspor maçıyla birlikte ilk 11'de oynamaya başlamıştı. ama doğruya doğru, ümit karan o zamanlar ne zaman ilk 11'de oynasa golünü atıyordu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın