resim
Bülent Uygun
Görev:Teknik Direktör
Takım:Sivasspor
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 91
    fener'e yenilme ustası

    bir kez daha kazasız belasız yenildin fener'e. fener'e yenilme ustası. parası çok olanın, birine yemek ısmarlaması gibi bir şey. ya da pahalı bir hediye alması. adam en zor maçını en kolay bir şekilde atlatıyor bir şekilde. sonlara doğru kazayla bir gol attı. ah o golü galatasaray'a atsa, nitekim attığında gördünüz. sivas'a gol atmak, milan'a gol atmaktan daha zor. sivas bütün bir sezon yediği gollerin tamamını fener'den iki, üç maçta yedi.

    golü fener atıyor, başkanı amigo gibi seviniyor neredeyse. golü sivas atıyor, sivas başkanı işkencede sanki. fenerbahçe'ye bakıyoruz, en büyük maçlarını sivas'a karşı oynuyor. taraftarın baş çelişkisi deniz barış, hayatının golünü atıyor. ne garip, fener seyircisi, bu sefer adını lanetle değil de büyük bir gürültüyle haykırıyor. fenerbahçe'nin potansiyel iki hocası var. bunlar fener'de olsalar fener'e bu kadar hizmetleri olmaz. biri, dün beşiktaş'a geçirip fener'e 40 sene sonra bir kupa hediye edebilmenin gayreti içindeydi. diğeri demin, ne yapıp yapıp, rezil kepaze olmadan elenip sevgili takımlarının yolunu açtı.

    bokludere yolunda, asker öne geçti. ankara'daki görevini yapamadı. gök tanrı ne güzel kurmuş yarı finali. baktı fenerbahçe kendi çabasıyla nesiller geçse de alamayacak şu lanet olası kupayı. beşiktaş'a bir fenerli'yi, fener'e diğer fener'liyi görevlendirdi. ne güzel yakışırdı aykut hocaya, fenerbahçe ile kayseri kadir has stadında( ben öyle tahmin ediyordum) final oynamak. final oynattığı için karizma yapacak, yıllar sonra kupayı fener'e vererek vefa borcunu ödeyecekti.

    ah be beşiktaş, neden yendin şu zalim fener'linin takımını. bozdun yukarının tezgahladığı oyunu. bizi bu saatten sonra kartal gol gol gol diye bağırttıracaksın. yılanın sevmediği ot deliğinin dibinde bitermiş. şimdi gel dürüllü'lü kazansın diye götünü yırt. işte budur, itin leşini kim öldürmüşse ona taşıtırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın