resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 978
    faklı bir pencereden baktığımızda o da herkes gibi yapıyor veya yaptırılıyor. zira ülkemizde ne zaman ağırlığı olan bir şahıs mahkeme önüne çıksa her zaman ilk yapılan isnad edilen suç veya iddiayı red etmek ve akabinde hastaneye hastalık sebebi ile kaldırılıp, avukatları aracılığı ile tutuksuz yargılanmasının talebidir.

    bizim özgür (!) ve tarafsız (!) basınımız okur ve izleyicilerine her zaman basın özgürlüğü adı altında herşeyi mübah gördüğü için yalan yanlış haber yapmaktan hiçbir zaman çekinmiyor hatta ileri gidip avukatları bile fırçalıyor.(bkz: ntv muhabirinin avukatı fırçalaması) gibi...ha avukatlar suçsuz mu tabi onlarda ayrı bir vaka zaten işleri yasal olarak durumu idare etmek veya kanıtlar eşliğinde durumu kotarmak olduğu için bu süreçte bu anlamda herkes kendi görevini yerine getiriyor.

    belli ki aziz yıldırım bu durumum zaten farkında, gerekli zamanı kazanmak için elinden geleni fazlası ile yapıyor. ancak şu bir gerçek ki bu kadar şeker hastalığı ve tansiyonu olan adam hadi bırakın mahkemeyi (stres vs anladık ta...) takımının hiç bir maçını izleyecek durumda olamaz.

    lig bitmeden az önce her deplasmanda kendisini görür olduk, ev sahibi maçlarda locasında izlemek yerine çay kahve vs ile kendine ayrılmış koltuğunda hoplaya zıplaya maç izleyen başkana bugün ne oldu da şeker, tansiyon diye diye hastane-adliye arası gezmektedir !

    allah'tan bir galatasaray taraftarı olarak acil şifalar diliyorum ancak hadi kendi taraftar kitlesini bu tür ayak oyunları ile aldatıyorsun ama rekabetini kimi zaman küçümsediğin bu rakip taraftar herşeyin farkında sayın başkan...

    edit : imla vs.
App Store'dan indirin Google Play'den alın